loading...
تیم مشاوره افق
Amir shojaei بازدید : 208 پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
کنکوری عزیز، تصور می کنید در شرایط دشوار چه نگرشی  باعث میشود تا یک
فرد از راهی که می رود، باز نایستد…؟ آیا می دانید، افراد موفقی که شکست خورده اند، هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی، خود را شکست خورده ندانستند؟ در واقع این یکی از رموزاستقامت و موفقیت آنهاست…  

 

به طور حتم این افراد  با نگرش مثبت خود،  توانستند دقیقا در بدترین شرایط،  بهترین چیزها را به دست بیاورند و اما رمز دومیکه در موفقیت آنها تاثیر چشمگیری دارد…
تمایل به تغییراست،  آنها می خواستند از چاله های زندگی خودشان بیرون بیایند وتغییرات مثبت و دائمی ایجاد کنند، به همین جهت عادت های بد خود را میشناختند و سعی می کردند که آنرا تغییر دهند…
شایددلیل اینکه  بیشتر افراد  (در آزمونی  مثل  کنکور و یا هر مرحله ی  مهمی از زندگی)  موفقیتی کسب نمی کنند و پیشرفت چندانیندارند،ایناست که آنها با متدهای غلطی که در گذشته داشته اند راحت تربوده اند تا با راه حلهای تازه! از آنجایی که پیدا کردن روش و راه حلهای جدید، با سختی ها و مشکلاتی همراه است…
اما باید این سختی ها را به جان خرید تا بتوان طعم شیرین موفقیت را چشید.
علت این جاست که بعضی راه حل های غلط برای ما به صورت یکعادتدر آمده اند و در وجود ما نهادینه شده اند و کمی فاصله گرفتن از این عادت ها برای ما مشکل است ، ولی با اراده راسخ و پشتکار می توانیم کم کم آنها را از میان برداریم…
بپذیریم که تغییر گاهی خیلی به نفع ماست!  مثلا اگر داوطلبی به روش مطالعه تشریحی  و حفظ کردن عادت کرده است، بعد از ۱۱ سال درس خواندن به این شیوه،برای رسیدنبه اهداف خود و یک نتیجه ی خوب در کنکور، می بایست  یک سال اصولی و علمی و تستی درس بخواند و عادت های غلط مطالعاتی را از بین ببرید…
باید صبور و با پشتکار باشید، چون اگر بخواهیم حتما امکان پذیر که عاداتمان را تغییر دهیم. فقط به کمی زمان نیاز داریدمثلا اگر دانش آموز کند خوان هستید نباید این باور را داشته باشید که هیچ  وقت نمی توانید مهارت های کنکوری از جمله: تند  خوانی  مدیریت زمان ، کنترل استرس و ذهن و …….. را به دست بیاورید.
هیچ کدام از اینها مهارت مادرزادی نیستندو با کمی صبرو تلاش به راحتی به دست می آورید…
به همین راحتی برای دریافت مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.
shimi5702@gmail.com
www.dvdahmadi.ir

Amir shojaei بازدید : 196 چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

کنکور

بسياري از داوطلبان در جلسه آزمون اگر با چند سؤال دشوار مواجه شوند ناگهان دستپاچه مي شوند و نظم ذهني خود را از دست مي دهند و احساس مي كنند همه كنكور را از دست داده اند.

بسياري از داوطلبان در جلسه آزمون اگر با چند سؤال دشوار مواجه شوند ناگهان دستپاچه مي شوند و نظم ذهني خود را از دست مي دهند و احساس مي كنند همه كنكور را از دست داده اند. اين گونه داوطلبان فكر مي كنند ديگران به همه سؤال ها پاسخ مي دهند و فقط آن ها هستند كه نمي توانند به سؤال ها جواب دهند متأسفانه اگر سؤال هاي آزموني دشوار باشد دانش آموزان قوي تر بيشتر آسيب مي خورند چرا كه مي خواهند به تمام يا اكثر سؤال ها پاسخ صحيح دهند. اما بد نيست بدانيد برخي كساني كه در بهترين و دشوارترين رشته‌هاي دانشگاهي قبول شده اند در بعضي درس ها نمره كمتر از 40% به دست آورده‌اند.

اگر دانش آموز خوبي هستيد و چند درس را خوب خوانده ايد؛ مبادا فكر كنيد كه در كنكور بايد به همه سؤالات پاسخ داد. اگر ديديد كه نمي توانيد به چند سؤال متوالي پاسخ دهيد، خود را نبازيد. مطمئن باشيد كه ديگران هم وضع شما را دارند. اعتماد به نفس داشته باشيد حتي بد نيست در اينجا كمي هم از خودراضي باشيد و بگوييد وقتي كه اين سؤال ها براي من دشوار است واي به حال ديگران! داشتن روحيه، در هر مسابقه اي سرنوشت ساز است. از جمله در اين مسابقه علمي كه كنكور نام دارد. به هر حال توصيه مي كنيم در جلسه كنكور به روش زير تست بزنيد. بايد بر اعصاب خود تسلط داشته باشيد و درست مانند يك شطرنج باز ماهر يا يك فرمانده نظامي در سخت ترين شرايط تصميم بگيريد كه چه كار كنيد و بهترين كار در هر لحظه كدام است. در هر لحظه بايد تشخيص دهيد، كدام تست را بايد رها كرد، به كدام تست جواب داد و چگونه زمان را تنظيم نمود. روشي را كه در زير مي گوييم بارها و بارها در منزل و در كنكورهاي آزمايشي تمرين كنيد تا بتوانيد در جلسه كنكور هم آن را اجرا نماييد

.

Amir shojaei بازدید : 209 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

film

برای دریافت محصولات با شماره استاد حسین احمدی  09121965702 در تماس باشید.

یا می توانید از طریق سایتwww.dvdahmadi.irاقدام به تهیه محصولات فرمایید.

Amir shojaei بازدید : 169 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

1- از قطع شدن ارتباطتان با دیگران احساس گناه نکنید.

می توانید در تمام طول زندگی تان سعی خود را بکنید تا با افرادی که سالیان سال در کنارتان بوده اند, ارتباط تنگاتنگی داشته باشیدو چه خوب است که از پس این کار بر بیایید, اما انجام آن نه ضرورتی دارد و نه عملی است. بپذیرید کسانی که دیگرا با آنها ارتباط ندارید یا از نزدتان رفته اند خیلی زود از خاطرتان محو می شوند. بی شک آنها نیز شما را فراموش خواهند کرد. هیچ اشکالی ندارد. شاید روزی دوباره یکدیگر را ملاقات کنید, شاید هم نکنید. در هر حال خاطرات زیادی از آنها داریدو بنابراین با خودتان دشمنی نکنید یا دیگران را مقصر ندانید. جدایی امری کاملا طبیعی است.مسلم بدانید که دیگر تحت هجوم فشار های عصبی قرار نمی گیرید.

۲- تا زمانی که موضوعی برای نگرانی ندارید نگران نباشید.

شاید شما از زمره کسانی هستید که وقتی همه چیز به خوبی پیش می رود, دل نگرانی رویدادی سخت وهولناک هستید که از راه می رسد و زندگی ر به کامتان تلخ می کند. یا شاید وقتی کسی به موقع نمی رسد یا اتفاقی خارج از برنامه رخ می دهد, بلافاصله به بدترین سناریو فکر می کنید. یا شاید هم همواره ترس ها و نگرانی هایی در مخیله تان جا خوش کرده اند! در هر شرایطی که قرار می گیرید , به یاد هزاران هزار مرتبه ای بیفتید که پی برده این نگرانی تان بیهوده بوده است. به هر حال فکر کنید این بار هم شانس زیادی به شما روی می آورد . پایان , شادی و نشاطی زاید الوصف است. آسوده خیال باشید, از زندگی لذت ببرید و از نگران شدن در مورد همه چیز دست بردارید.مسلم بدانید که دیگر تحت هجوم فشارهای عصبی قرار نمی گیرید.


Amir shojaei بازدید : 175 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
64799

با سلام خدمت شما داوطلبان عزیز

در این مقاله به ۱۱ گام جهت بهتر درس خواندن یا دقیق تر بگم با هدف و برنامه درس خواندن میپردازیم
گام اول: چند ماه ….، چند هفته ….، چند روز ….، چند ساعت …. فرصت داریم؟
گام دوم: چه حجمی و چند عنوان و چند سرفصل درسی را باید در این زمان آماده کنیم؟
گام سوم: بررسی کتاب ها و این که هر کتاب از چه فصولی و هر فصل از چه مبحثی تشکیل شده است؟
گام چهارم: آشنایی با منبع مورد مطالعه برای هر مبحث، منظورمان همان منبع آموزشی یا dvd مورد نیاز است
گام پنجم: تهیه ی منابع تست و تمرین جهت سنجش آن چه که آموخته ایم.
گام ششم: این گام مهم ترین گام است . . .!
آشنایی با روش مطالعه و برنامه ریزی برای هر فصل از کتاب های درسی
در یک کلام یعنی آشنایی با شیوه ی صحیح خواندن هر مبحث از کتاب درسی
(آیا می دانید بزرگ ترین اشتباه دانش آموزان عزیز این است، همانطور که ادبیات می خوانند، می خواهند همان طور نیز عربی بخوانند . . . !)
گام هفتم: انتخاب یک مشاور تحصیلی که بتواند پاسخگوی اشکالات درسی شما باشد و با زبان درسی خودتان اشکالات شما را رفع کند.
گام هشتم: داشتن یک برنامه روزانه برای هر روز (یعنی در یک روز چه بخوانم . . .؟)، هفته ای
(یعنی در یک هفته چه بخوانم و چه مرور کنکم . . . ؟) و بلند مدت لازمه ی این برنامه ریزی داشتن ۲ ویژگی  رفتاری بسیار مهم است:
۱) از قدرت پیشگویی بالایی برخوردار باشید.
۲) به آن چه که پیشگویی می کنید پای بند باشید و مقتدرانه آن را اجرا کنید.
گام نهم: حذف سارقین زمان، یعنی مواردی که وقت شما را در حین مطالعه می گیرد مثل تلفن، تلویزیون، کامپیوتر و . . . .
گام دهم: استراحت، یعنی یک محرک غیر درسی خوب و سالم که بتواند شما را در طول این روزها به مطالعه علاقمندتر کند و احیاناً خستگی و یکنواختی این ایام را از شما دور کند.
گام یازدهم: امید، آرامش و صداقت زمانی میسر می شود که به خالق هستی و خدای مهربان توکل کنید و این گام مهم ترین گام است.

Amir shojaei بازدید : 207 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
رمز موفقیت در هفته آخر مانده به کنکور
تمرکز: چرا؟ چگونه؟ با چه روشی؟
روزهای نزدیک کنکور برای داوطلبان و اولیای آنها از اهمیت خاصی برخوردار است. زیرا بی هیچ تردیدی کنکور با نحوه حضور در آن ، تأثیر به سزایی در آینده دور و نزدیک داوطلبان دارد و بی جهت نیست که سالانه بیش از ۹ میلیون نفر دانش آموز ، دیپلمه ، فارغ التحصیل، دانشجو، معلم، مدیر، طراح سوال، پشتیبانی، مشاوره، کارکنان آموزش و پرورش، بهداشت و آموزش عالی، نشریات و رسانه ها و اولیا و سایر مسئولین آنها درگیر یا علاقه مند به موضوع هستند.
ادامه را ببینید…یکی از ویژگیهای طبیعی رویارویی با اتفاقهای “ویژه” و غیر قابل تکرار ظهور پدیده اضطراب است و هر چه میزان نامعلومی و ریسک در آن بیشتر باشد میزان اضطراب نیز به همان نسبت بیشتر است و از دیگر سو هر چه نتیجه قابل پیش بینی با نتیجه دلخواه فاصله بیشتری داشته باشد باز هم به اضطراب منجر خواهد شد.
با تمام مشکلاتی که در رقابت میلیونی کنکور در ایران وجود دارد و در روزهای نزدیک کنکور فزونی می گیرد ؛ برخی از داوطلبان کنکور با درایت ، تأمل و تیز بینی تمام روزهای نزدیک کنکور را سپری می کنند و بی جهت نیست که همین ها جزو افراد موفق کنکور هستند. ویژگی عمده آنها ” داشتن برنامه ” و ” تمرکز” روی آن و ” توکل” است.
 زیباساز

Amir shojaei بازدید : 144 چهارشنبه 20 اسفند 1393 نظرات (0)

با عرض سلام و خسته نباشد:

دوستان خوشبختانه جزوه عربی آقای سیروس محمودزاده هم تموم شد و هم اکنون آماده است و به صورت رایگان شما می توانید آن را تهیه کنید.

برای در یافت جزوه استاد محمودزاده ایمیل خود را به شماره 09146247221 ارسال کنید. فقط در متن پیام ((جزوه عربی))بنویسید.

به زودی خود جزوه در سایت قرار خواهد گرفت.

Amir shojaei بازدید : 700 شنبه 09 اسفند 1393 نظرات (2)

سلام

خیلی از داوطلب ها سوال های زیادی درباره مرور دارند...!

چرا مرور کنم؟

چجوری مرور کنم؟

فرق بین مرور و جمع بندی چیه؟

اهمیت مرور چقدره؟

چند ساعت مرور کنیم؟

چند بار مرور کنیم؟و.............هزاران سوال این چنینی؟!

خلاصه اینکه یه برنامه خوب برای برای مرور نیاز داریم و منه امیر شجاعی وظیفمه به بهتریت نحو واستون بگم...؟

پس بریم...!  ادامه مطلب

      

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 60
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 38
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 95
  • باردید دیروز : 12
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 175
  • بازدید ماه : 365
  • بازدید سال : 2,262
  • بازدید کلی : 94,075